Oosters tapijt modern abstract design beige

van € 34,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-105-10-12I2
Beschrijving
Met een vleugje oriëntaalse charme tovert dit vintage tapijt met zijn opvallende steenlook een unieke sfeer in uw woonkamer! Beige gemêleerd en met een subtiel ruitpatroon overtuigt dit tapijt met zijn opvallende used-look en 3D-effect en wordt zo een echte blikvanger. Met dit glanzende, karaktervolle tapijt zorgt u voor een persoonlijke sfeer in uw lievelingsruimte: of dat nu in uw woon-, eet-, of slaapkamer is! Het luxe laagpolige tapijt heeft een aangenaam zachte poolhoogte van 11 millimeter en een gewicht van 2850 gram per vierkante meter en brengt zo luxe comfort in uw ruimten. Het robuuste materiaal bestaat voor 70% uit polypropyleen en 30% uit polyester en is ondanks zijn opulente uitstraling eenvoudig te reinigen en geschikt voor ruimten met vloerverwarming. Het tapijt is vrij van schadelijke stoffen en voorzien van het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk. Onze tip: Ondanks zijn vintagelook heeft het tapijt een oriëntaalse charme. Verrijk uw interieur met passende, oosterse accessoires om dit gevoel te versterken!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 70% polypropyleen , 30% polyester
  • Poolhoogte: 11 mm/gewicht: 2500 g/m²
  • Bijzonder onderhoudsarm / Uitermate robuust
  • Geschikt voor vloeren met vloerverwarming
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben