Oriëntaals vloerkleed 3D-effect Randen Goud Grijs

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 39,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-105-3-12I2
Beschrijving
Deze zandkleurige highlight zorgt voor glamour in uw interieur! Laat u betoveren door het mooie design, waarop de gebloemde ornamenten zacht glanzen. De gemêleerde achtergrond in elegant grijs vormt een fijne basis voor het prachtige patroon. De klassiek symmetrische vormgeving zorgt voor een harmonisch en rustig totaalbeeld en de randen van lurex laten het vloerkleed schitteren. Gemaakt van solide polypropyleen en duurzaam polyester is het product een echte aandachtstrekker. Het gegarandeerd vrij zijn van schadelijke stoffen volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® bewijst de hoge kwaliteit. Onze tip: met dit vloerkleed geeft u aan uw interieur een hele bijzondere uitstraling! Met weelderige lampen, massieve schilderijlijsten of zacht glanzend textiel benadrukt u de bijna koninklijke charme van dit vloerkleed.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal: 70% polypropyleen, 30% viscose • Poolhoogte: 11 mm STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Zeer onderhoudsarm / Uiterst duurzaam • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben