Badkamer Badmat Marokkaans Patroon 3D

van € 12,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

Belangrijke productinformatie!
Het tapijt wordt voor transportdoeleinden opgevouwen. Houd er rekening mee dat het tapijt ongeveer 3-7 dagen nodig heeft tot het volledig vlak is.
De onderlaag is speciaal ontwikkeld voor gladde vloeren. Het is dus perfect geschikt voor laminaat, PVC, voorgelakt parket, linoleum en tegelvloeren.
Bij parket- o steenvloeren die handmatig of ter plaatse worden verzegeld, is het van essentieel belang dat u de eventuele beperkingen van de kitfabrikant in acht neemt, aangezien bepaalde afdichtingsmiddelen kunnen reageren met de onderlaag van het tapijt.
Houd in ieder geval rekening met een uithardingstijd van 3 maanden voor een nieuwe afdichting.
Leginstructies:
  • Bij het afdichten met watergedragen verven adviseren wij een doorhardingstijd van 3 maanden voor het leggen van de onderlaag!
  • Alleen geschikt voor oplosmiddelvrije olie en waskitten!
  • In natte omstandigheden geen hechting en geen antislipeffect!
  • 11-17-1-4I26
Beschrijving

Wat handdoeken in de badkamer met hun aaibare oppervlak al lang voor elkaar krijgen, bereiken onze donzige badmatten zeker, want het absoluut woon- en welzijnsgeluk komt gegarandeerd uw huis binnen als u een van deze chique vloerkleden voor de badkamer aanschaft. Verkrijgbaar in de smaakvolle kleuren beige, crème, antraciet of grijs, past elke mat stijlvol in uw eigen wellness-oase thuis en creëert een verfijnde, maar toch gezellige sfeer. Het reliëfpatroon geeft de zachte badmatten van traagschuim net dat ietsje meer. Deze onderhoudsvriendelijke badmatten zullen u weten te overtuigen vanwege hun ongecompliceerde poolhoogte van 1 mm, waardoor struikelgevaar wordt vermeden. Bovendien hebben wij bij de productie gekozen voor het stevige materiaal polyester, om de dagelijkse eisen in de badkamer aan te kunnen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het vervelende onderhoud van deze zachte matten. Bovendien hebben de matten het onafhankelijke STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificaat gekregen, wat betekent dat ze volledig vrij zijn van schadelijke stoffen.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Traagschuim
  • Zacht
  • Beschermend voor de knieën
  • Onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Kindertapijt, Speeltapijt voor kinderkamers, Landschap en paarden, In het groen
Kindertapijt, Speeltapijt voor kinderkamers,...
Inhoud 1
van € 17,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben