Hoogpolig vloerkleed Flokati-stijl

van € 19,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-7-1-17I43
Beschrijving
U wilt uw interieur iets strakker en wat meer ingetogen? Met dit stijlvolle vloerkleed benadrukt u deze lifestyle en zorgt u desondanks voor een gemoedelijke sfeer. Het behaaglijke warme hoogpolige vloerkleed in Flokati-stijl is gemaakt van 100% polypropyleen. Ondanks de lichte unikleur is het vloerkleed daardoor een duurzame accessoire. De certificering volgens de OEKO-TEX® STANDARD 100 garandeert het vrij zijn van schadelijke stoffen. Het behaaglijk warm aandoende design vormt in zuiver wit een mooi contrast met koele tegels of een donkere houten vloer. Onze tip: gebruik het behaaglijk knusse vloerkleed als slaapkamerkleedje en verheug u erop dat u uw voeten elke ochtend weer in een zachte structuur kunt nestelen. Als alternatief kunt u van dit design een eyecatcher in uw woonkamer maken. Bij een lichte bank en lichte houten meubels kan het vloerkleed het speelse karakter volledig tot uiting brengen.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto • Materiaal: 100 % polyester • Poolhoogte: 70 mm / Gewicht: 2800 g/m2 OEKO-TEX® STANDARD 100 • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Klanten bekeken ook

Shaggy Teppich Hochflor Langflor Hochwertig Hohe Fadendichte Uni Pastell Pink Shaggy Uni
Inhoud 1
van € 5,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Teppich Wohnzimmer Creme Weiß Weich Groß Shaggy Flokati Rauten Muster Hochflor Vloerkleed Hoogpolig Scandi-look
Inhoud 1
van € 19,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Moderner Hochflorteppich Teppich Shaggy Karomuster behaarte Teppiche grün Grauweiß Shaggy Ruitpatroon
Inhoud 1
van € 17,77

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+49 202 509 05 020

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben