Vloerkleed Abstracte ruiten-look Pastelkleuren

van € 12,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-359-7-18I12
Beschrijving
Voor wie houdt van extravagant en geen zin heeft om zich te vervelen: Kakelbont en vol contrasten combineren deze vloerkleden hun stijlvol contrasterende designelementen tot ware meesterwerken en zijn daardoor ware eyecatchers - ongeacht in welke kamer u ze plaatst. Verwassen, fantasievolle pastelkleuren nemen onopvallend plaats in uw woonsfeer, terwijl het harde, opvallende ruitenpatroon met zigzagvormen zorgt voor heldere structuur en een duidelijke oriëntatie. Met deze bijzondere mix zorgen de vloerkleden voor een goede sfeer en trekken ze ieders aandacht! De kakelbonte laagpolige vloerkleden zijn gemaakt van 100% veelzijdig polypropyleen en zijn, naast veelkleurig, ook gemakkelijk in gebruik en ongecompliceerd in onderhoud. Het uiterst robuuste materiaal is tevens duurzaam en slijtvast, wat betekent dat de vloerkleden zelfs in drukbezochte gebieden een goed figuur slaan en lang meegaan. Getest volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® zijn de vloerkleden tevens gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen en geven ze uw interieur een zorgeloze, veilige sfeer.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 9 mm / Gewicht: 1.850 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben