Vloerkleed Woonkamer Vintage Abstract Ethno Patroon

van € 12,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-416-4-2I12
Beschrijving
Voor andere vloerkleden is het misschien voldoende om met een eenkleurig design in de achterste hoek van de ruimte te ‘verdwijnen', maar deze buitengewone sierlijke vloerkleden bewijzen dat subtiel ook opwindend kan zijn! De meesterwerken schitteren met hun contrastrijke uitstraling en door het ongewone, onregelmatige ruitpatroon met het karakter van een echte blikvanger, terwijl de kleurrijke accenten in directe tegenstelling tot de klassieke beige tint van de achtergrond staat, wat aan het vloerkleed het indrukwekkende karakter verleend. Passend bij het aantrekkelijke uiterlijk, zijn de rustieke laagpolige vloerkleden bestendig en heerlijk ongecompliceerd qua onderhoud. Geweven van de bestendige combinatie van polypropyleen zijn de laagpolige vloerkleden aangenaam zacht en ondanks dat toch slijtvast. Daarom kunt u deze vloerkleden zonder zorgen toepassen in ruimtes die intensief worden belopen, zoals de gang of de woonkamer. Bovendien is het materiaal heel eenvoudig te reinigen en conform het keurmerk STANDARD 100 by OEKO-TEX® volledig vrij van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 90% polypropyleen, 10% polyester
  • Poolhoogte: 8 mm/Gewicht: 1500 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust
  • Onderhoudsarm

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben