Binnen- en buitentapijt terras ruiten bont balkon

van € 14,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-184-6-18I12
Beschrijving
Dompel uw balkon of terras onder in betoverende snoepkleuren! Met dit vrolijke buitentapijt met een geometrisch design komt de zomer naar u toe. De driehoeken op de gezellige korte pool hebben zachte kleuren met een lichte retrolook. Pistachegroen, bananengeel en crèmeachtig aardbeiroze doen denken aan heerlijke ijssmaken. Hemelblauw en lichtgrijs maken het geheel helemaal af. Sommige driehoeken zijn voorzien van een schaduw waardoor het tapijt nog zomerser en frisser lijkt. Het friségaren zorgt voor een mooi 3D-effect. De cut-loop-ondergrond zorgt voor een veloursachtig oppervlak en de rug is gemaakt van jute. De korte pool is gemaakt van 100% polypropyleen, absorbeert nauwelijks vocht en is daarom ideaal voor gebruik buitenshuis. Het kleed heeft een korte pool van 8 millimeter en een gewicht van 1.600 gram per vierkante meter. Onze tip: Een zacht vloerkleed nodigt in het voorjaar al uit om heerlijk op het terras te zijn. Het houdt uw voeten lekker warm en verandert de buitenruimte in een tweede woonkamer om te genieten van de eerste zonnestralen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 6 mm / Gewicht: 1400 g/m²;
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Rugmateriaal: Polypropyleen
  • Robuust / weerbestendig

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben