Vloerkleed Woonkamer Oosters Patroon Ornamenten

van € 12,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-404-1-9I12
Beschrijving
Eenvoudige elegantie ontmoet het warmbloedige oosten. Onmogelijk, zegt u? Deze stijlvolle meesterwerken voor op de vloer zullen u kunstig overtuigen van het tegendeel. De zachte grijstinten hebben een betoverend dromerig effect en stralen een geweldige rust en sereniteit uit. Tegelijkertijd voorkomt het oppervlaktevullende oosterse dessin niet alleen dat de vloerkleden volledig in uw interieur worden opgenomen, maar maakt er zelfs stijlvolle, uiterst karakteristieke blikvangers van. Het markante uiterlijk wordt benadrukt door het hoogwaardige 3D-effect, waardoor de veelzijdige woonaccessoires interessant aanvoelen. De mooie kleden overtuigen niet alleen door hun veelzijdige uitstraling maar ook door hun eenvoudige onderhoud. Omdat ze een ongecompliceerd oppervlak hebben en vervaardigd zijn van een mix van polypropyleen en polyester zijn de laagpolige tapijten aangenaam gemakkelijk te reinigen en bestand tegen kleine ongelukjes. Dankzij hun robuuste en slijtvaste eigenschappen blijven ze lang mooi ondanks de hoog-laagstructuur en kunt u ze in elke kamer neerleggen. Het STANDARD 100 by OEKO-TEX® keurmerk garandeert bovendien een zorgeloos comfort. Deze certificering bewijst dat de kleden volledig vrij zijn van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 65% polypropyleen,35% polyester
  • Poolhoogte: 9 mm / Gewicht: 1900 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Robuust/onderhoudsarm

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben