Teppich Wohnzimmer Vintage Motiv Abstraktes Muster

van € 34,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-488-1-12I51
Beschrijving

Het is bekend dat moderne kunst aanspreekt met innovatie en een individuele expressie, maar helaas zijn kwetsbare schilderijen en kunstvoorwerpen van een heel ander kaliber dan voorwerpen voor gebruik in een huiselijke omgeving. Met deze trendy laagpolige vloerkleden haalt u de flair van moderne, beeldende kunst direct in uw interieur en vormt u uw favoriete kamer om in een echte galerie. In moderne, subtiele kleurvariaties en voorzien van een innovatief design zullen deze elegante woonaccessoires in elke interieurstijl goed tot hun recht komen en het bestaande meubilair kundig onder de aandacht brengen. Bovendien spreken de vloerkleden aan met een heerlijk zachte loopervaring.In tegenstelling tot kwetsbare schilderijen zijn onze laagpolige vloerkleden bij uitstek geschikt voor ruimtes waar veel wordt gelopen en spreken aan met hun uiterst robuuste en bestendige oppervlakken. Gemaakt van het veelzijdige materiaal polyester en voorzien van een stabiele rug van katoen, zijn de vloerkleden bovendien uiterst onderhoudsarm en laten ongelukjes snel tot het verleden behoren. Voor een zorgeloos genieten van uw vloerkleed zorgt de onafhankelijke STANDARD 100 by OEKO-TEX®, dat garant staat voor het vrij zijn van schadelijke stoffen.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal samenstelling: 100% Polyester
  • Plat weefsel
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Machinegeweven
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Moderner Wohnzimmer Shaggy Hochflor Teppich Soft Garn In Uni Hellgrau Grau
Shaggy Teppich Uni
Inhoud 1
van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben