In- & Outdoor Vloerkleed Vintage Grijs

van € 9,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-100-1-9I12
Beschrijving
Wie beweert eigenlijk dat vloerkleden alleen binnenshuis voor gezelligheid kunnen zorgen? Dit elegante model zal u in ieder geval het tegendeel bewijzen! Het laagpolig geweven vloerkleed is dankzij de hoogwaardige verwerking onderhoudsarm. Bovendien valt het vloerkleed op door een bijzonder solide oppervlak. Deze eigenschappen maken van het vloerkleed een prachtige allrounder, die ook in de keuken, in de hal of 'outdoor' op het balkon of terras goed tot uitdrukking komt. Het exclusieve design met symmetrische ornamenten in bruin en antraciet heeft een rustgevende en stijlvolle werking. Onze tip: combineer het vloerkleed met een chique zithoek van rotan meubels en geef aan uw volgende barbecuefeestje een bijzondere charme! Grote lantaarns en kaarsen creëren de passende lichtsfeer.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal: 100% polypropyleen • Poolhoogte: 1 mm / Gewicht: 1140 g/m2 STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Geschikt voor vloerverwarming • Onderhoudsarm / Uiterst duurzaam • Intensief heldere kleuren

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben