Tapijt voor binnen en buiten etnodesign geel

van € 9,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-318-2-29I12
Beschrijving
Beleef een exotische zomer op uw balkon of terras! Dit opvallende tapijt voor binnen en buiten betovert met zijn vrolijke kleuren en zorgt met zijn onregelmatig geweven etnopatroon voor een frisse wind op uw vloeren. Of u hem nu binnen- of buitenshuis plaatst - de zomerse mix van blauw en geel en het extravagante dessin verspreiden een zomerse charme! Dit tapijt voor binnen en buiten van sterk polypropyleen is robuust en gemakkelijk te onderhouden. Het weefsel valt op door de schitterende, intense kleuren en de UV-bescherming en is bovendien gemakkelijk te reinigen. Dankzij de latex rug schuift het tapijt van platweefsel ook bij natte weersomstandigheden niet en maakt het geen vouwen. Dit trendy tapijt is getest volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® en vrij van schadelijke stoffen! Onze tip: Vul het stijlvolle tapijt aan met exotische archaïsche decoraties, accessoires van wortelhout en gevlochten lampen om de etnostijl te vieren!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Platweefsel/gewicht: 1.200 g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Onderhoudsvriendelijk/robuust
  • Slipvast

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben