Kindertapijt zeven vrienden-design

van € 33,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-367-1-16I2
Beschrijving
Met zeven vriendjes moet je zijn! Vrolijk en kleurig brengt dit liefdevolle kindertapijt de zeven lieverds in de kamer van uw kleintjes. De zeven vriendjes zijn echte tegenpolen, maar blijven toch altijd bij elkaar en geven uw kinderen een gevoel van echte vriendschap. In zacht groen, de kleur van de hoop, en uitgevoerd in een lief patchworkmotief, is deze trouwe speelgenoot de ideale speelweide en de perfecte plek voor spelen en stoeien - voor speelse en nieuwsgierige meisjes en jongens! Ondanks de heldere, vriendelijke kleuren en de schattige motieven is dit kindvriendelijke laagpolige tapijt robuust en duurzaam en dus echt ideaal voor de kinderkamer. Gemaakt van veelzijdig 100% polypropyleen. Dit slijtvaste materiaal is niet alleen resistent, maar ook bijzonder eenvoudig te reinigen als er tijdens het spelen eens een ongelukje gebeurt. Het tapijt is volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® getest en dus beslist vrij van schadelijke stoffen en zorgt door de zachte pool voor een heerlijk behaaglijke vloer.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 12 mm/gewicht: 2.555 g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Kinder-Teppich, Kurzflor Für Kinderzimmer, Mit Sieben-Lieben-Motiv, In Blau
Kindertapijt zeven vrienden-design
Inhoud 1
van € 33,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kinder-Teppich, Kurzflor Für Kinderzimmer, Mit Sieben-Lieben-Motiv, In Pink
Kindertapijt zeven vrienden-design
Inhoud 1
van € 33,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben