Handgeweven trendy tapijt Marokko wit

van € 29,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-256-1-54I1
Beschrijving
Fris en vrolijk: Felgeel en tijdloos wit geven dit ontwerp een unieke uitstraling. Voor dit handgeweven en hoogwaardig afgewerkte tapijt zijn natuurlijke materialen gebruikt waardoor elk tapijt een individuele structuur heeft. Omdat het voor 80% uit wol en voor 20% uit katoen bestaat, het bijzonder robuust en onderhoudsvriendelijk. Het eenvoudige platte weefsel is afgewerkt met fijnzinnige franjes, die een mooi contrast vormen met het strakke geometrische patroon. Of het nu in het woon- of slaapgedeelte is of als decoratie in een relatief donkere gang: dit tijdloze tapijt is gegarandeerd een stijlvolle blikvanger. Onze tip: Het Marokkaanse patroon met zijn lichte kleuren is momenteel erg in zwang en kan fantastisch gecombineerd worden met de Scandinavische stijl. Kies voor andere pasteltinten zoals zacht grijsblauwe of lichtgroen om mooie contrasterende accenten te creëren. Meubels van licht hout, bast of rotan en groene planten geven nog meer schwung aan de hippe uitstraling.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 80% wol, 20% katoen
  • Poolhoogte: 8 mm / Gewicht: 2.800 g/m˛
  • Probleemloze reiniging met de stofzuiger
  • Bij hardnekkige verontreiniging dient u een specialist te raadplegen - NIET zelf met water of chemische middelen reinigen
  • CARE & FAIR®

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben